Tuesday, March 29, 2022

Tarkoitushakuisesti unohdettu totuus: Suurin matuinvaasio miehitttäjä-Ryssän asutustoiminta varuskuntineen miehitysalueillamme
Tarkoitushakuisesti unohdettu totuus: Suurin haittamaahanmuutto ja haitallinen matuinvaasio miehitttäjä-Ryssän asutustoiminta varuskuntineen miehitysalueillamme


Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä Seppo Lehto Tampere


11.12.1939 Suomi Ryssän hyökkäyksen jälkeen vetoamassa apuaSeppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa, ei apina, ei ihmisapina, ei sika, mutta mustan liki neekerihuumorin omaava tamperelainen ihmisoikeusaktivisi alkuperäkansojen asialla matu- ja islaminvaasioita vastustaen, kuten varmaan sinäkin? 


Eduskuntavaaliehdokas Tampere silvottu tynkä-Suomi takaisin itsenäisyytemme alun alueineen ja ryöstösaaliskorvaukset korkoineen takaisin miehittäjä-Ryssältä Suomelle! 

Seppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja

Suomen pitää suojella alkuperäkansan omia kansallisia geenejään:
Ennen uutisoitiin asiat ilman turhaa neekeröintiä, sellaisinaan miten oli mustavalkoisin kuvin. Historioitsija Seppo Lehto arkistokuva netistä:
Neekerikaupunginosassa taas uusia vakavia välikohtauksia 19.8.1965 Los Angeles

Ukrainaan kohdistuva miehittäjä-Ryssän toiminta pahimman luokan "neekeröintiä" ja ryssäläisyyttä eli sotarikollista toimintaa, mille saatava loppu Naton täsmäiskuin esim Sevastopol pommittaen tuusan nuuskaksi ymv Ryssän sotilastukikohtia miehitysalueilla?

Herran siunausta jakava apostolinen patsas suojattiin Kiovassa

Slava Ukraini!


--------------------------
-----------
Vaaliasiaa eduskuntavaaleissa Tampere Pirkanmaa alueella eduskuntavaaleissa 2023
Isänmaa asialla Seppo Lehto historioitsija moniosaaja Isänmaa asiamies palveluksessanne:
-----------------------------